Monday, 26 December 2016

#2016BestNine

Assalamualaikum wbt & Hi! korang.

2016 bakal melabuhkan tirainya, umur akak pun dah masuk ke umur yang boleh dipinang pinang gitewww. Ikut umur je lah, perangai, lifestyle lain maciam sikit. Macam budak baru baligh pun ado. Hey! So, say Hi to 2017 in count..

2016 Best Nine ni dah jadi nowadays trend, ala ala flasback gambar insta korang untuk tahun 2016 ni. Boleh lah korang throwback that moment yang memang terindah atau teruk? then say bye bye to itss. Mulakan hidup baru dan redha. Macam hakak. Kawan kawan akak ada yang nak mendirikan rumah tangga tahun depan. Tapi yang penting bestie GG masih sama taraf dengan akak, bezanya. Ada yang bakal dapat 'master', gaji tinggi dan so on. 

Boleh cuba dengan klik link dekat caption gambar . Sayonara.

#2016bestnine




No comments :

Post a Comment